Ølbryggerfruebloggen var bare en artig greie jeg startet mest på spøk, men som skapte mer engasjement enn jeg hadde forestilt meg. Bloggen er tekster jeg blir glad av å skrive, og det får frem både smil og latter hos mine lesere. Livet og hverdagen har mye forskjellig å by på, og et lite smil og en god latter er noe vi alle trenger uansett hvilken dag vi har eller hva vi går igjennom.

Men livet er ikke bare smil og bare latter. Det er også tunge dager, og for noen er det tyngre dager enn for andre. Sammen kan vi gjøre en forskjell, ved å gi vårt bidrag til forskning som kan forbedre behandlingen og prognosene for de som rammes av brystkreft.

Det må være opp til hver enkelt om de kan eller ønsker å bidra til Ølbryggerfrue for brystkreftsaken. Alt jeg ber om er at du tar det til vurdering, og at du på en eller annen måte viser engasjement og solidaritet. Bær en rosa sløyfe. Sjekk brystene dine jevnlig. Minn din kone eller kjæreste på å sjekke brystene jevnlig. Eller gi et bidrag til forskning.

Jeg har startet en profil hos Brystkreftforeningen, slik at du kan være sikker på at din donasjon går direkte til organisasjonen:

bryst_banner
(Klikk på bildet for å gå til min side hos Kreftforeningen)

For mine utenlandske lesere har jeg startet tilsvarende profil på Crowdrise:

crowdrise-donate-button-jan-2015