Det seriøse hjørnet

Pupper og sånn…

I dag vil jeg ta opp et tema som jeg tipper at de fleste av mine lesere er opptatt av.

 

Pupper.

 

Jeg går i alle fall utifra det, siden 71% følgerne mine på Facebook er menn. Det er vel ikke bare øl som interesserer dere, kjenner jeg dere rett. 😉

 

jackpot3

 

Som overskriften kanskje indikerer, så har jeg absolutt ikke tenkt å flashe puppa mine her for å tiltrekke meg enda flere lesere. Jeg vil heller si:

 

attention

 

… så vil jeg rette fokuset på at det er 1. oktober i dag, og med det starten på rosa sløyfe.

 

480x400stortbanner2014vi-1

 

Som sikkert de fleste vet så er rosa sløyfe et internasjonalt symbol som brukes for å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon, øke kunnskapen om brystkreft, samt å samle inn midler til brystkreftforskning.

 

I Norge står Kreftforeningen og Brystkreftforeningen sammen om aksjonen i oktober hvert år.

 

Jeg ønsker å bidra til denne viktige saken på min måte, og har derfor startet en profil hos Brystkreftforeningen. Hvis du ønsker å vite hvorfor, kan du lese mer om det HER.

 

bryst_banner

 

Ølbryggerfrue for brystkreftsaken er ikke noe jeg kommer til å mase altfor mye om. Det må være opp til hver enkelt om de kan eller ønsker å bidra; det skal være ditt valg og ditt ønske.

 

Men om historiene fra hverdagslivet vårt får deg til å dra på smilebåndet, eller til og med bruke magemusklene, så vurder gjerne en donasjon til en svært viktig sak.

 

Du kan enkelt finne lenken til Ølbryggerfrue for Brystkreftsaken i høyre kolonne her på bloggen og på Ølbryggerfrue på Facebook.  Målet er å samle inn 25.000 kroner i løpet av oktober, og jeg har trua på at det er et Mission Possible!

 

brystkreft_banner

 

Og kjære Ølbryggere… Ta vare på fruene deres, og be dem sjekke puppene jevnlig. Brystkreft kan ramme oss alle, og jo tidligere det oppdages jo større er sjansen for at det går bra tilslutt.

 

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer 3300 kvinner hvert år. Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet.

 

Takket vært forskning på behandling og tidlig oppdagelse av brystkreft overlever flere enn tidligere. I følge Kreftregisteret lever nesten 90 prosent av alle kvinner som får brystkreft fem år etter at de fikk diagnosen. 

 

I 2014 døde 663 kvinner av brystkreft.

 

— — — — — — — — — — — — — — — —

Følg Ølbryggerfrue på Facebook

Følg Ølbryggerfrue på Instagram

 

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Marit aka Morsan
Marit aka Morsan
7 years ago

Donering kommer i løpet av oktober ??