Hundeliv,  Hverdagsliv

Hællæ!

Februar allerede dere, hvor i alle dager ble januar av lizm???

Tja… det tuslær og går. Man har så vidt fått svelga unna juleribba før påskemarsipanen står for tur. I alle fall jobbmessig. Siden jeg jobber med business-to-business så ligger vi litt forran resten av væla. Teknisk sett så er jeg allerede langt ute i april jeg nå.

Det er vårvarer og sommervarer, og jula for min del starter allerede i juni. Det er bare å glede seg.

Og så har det seg sånn at jeg har helt glemt at jeg er frilanser oppi all den blogginga mi, så et sted mellom valentine og fastelaven (altså etter min tidsregning) fant jeg ut at jeg kanskje skulle sparke meg sjøl i rævva og få ordna den Adobe Portfolien min.

Jeg har en bror, da serru, som er jækla god på å mase.

Men nå, bror, nå:

Jada, jada, jada, jeg skal dele linken, slutt å mas!

(Pssst…….)

Så det har altså vært litt å styre med da, for å si det sånn. Men jeg kan da ikke bare glemme at jeg er rosablogger heller da. Seriøøøøøst, lizm…

Ellers så gårre i det samme gamle da, vøtt.

Ølbrygger´n brygger – og jeg vasker.
Han drikker øl – og jeg drikker Zeroh.
Han skremmer meg – og jeg blir skremt.

For det går jo sånne skremselshistorier hele tida, om hunder som plutselig blir kidnappa av skumle menn i skumle bilder. Og her om dagen dukka det opp en slik historie igjen i nabolaget (som viste seg å være fake). Men fake eller ikke, frua ble skremt! Og så var det en dag her da, at jeg var ute og lekte med kosten.

Ja, og så bikkja også da. Og da, dere, da stoppa det en sånn skummel bil uttafor her. Først stod´n bare der uttafor hekken. Bare stod der, lizm.

Og og og så kom han ryggendes sånn sakte, sakte, saaakte inn på gårsdplassen.

Og så… så kom det ut en kar ut av bilen. Ikke at han så så veldig skummel ut, men allikavæl da… Hva skulle´n her???

… sa han.

Og så begynte bikkja å hoppe av glede og skulle hilse på´n, og jeg bare…

… før det slo meg:

Seff skulle´n det! Jeg bare glemmer innimellom at jeg bor på et smaksprøvemottak…

Men når man snakker om bikkje, så klarte hun også å sette en støkker i oss. Jeg skal spare dere for detaljene, for det kan jo være at dere nyter ei lita brødskive eller to mens dere leser bloggen her. Men det ble en tur til dyrlegen, og deretter enda en tur for grundige undersøkelser – som igjen førte til mer av det jeg ikke skal nevne. Og midt oppi det meldte løpetida sin ankomst også.

Så… til alle de som synes det er greit å påpeke at vi uten barn ikke har noe anelse om hvor tøft det er med våkenetter, omgangsyke, bleier, oppdragelse og what else:

Jeg føler jeg har hatt – og fortsatt har – min del av den slags etter to boxere og en bullterrier.

Men:

… så lenge lillemor er frisk og rask.

Speaking of «frisk og rask», så var Ølbrygger´n på ølmesse på Lillestrøm i går.

Men det er rart hva en god natts søvn og en varm dusj kan gjøre med formen før en 9-timers vakt i dag. Gubben var like god han!

Det var verre med frua som sakte men sikkert ble dytta ut av senga av en snorkende gubbe og en løpetidboffs i natt. Tilslutt:

Men jeg fikk da ferdigstilt et lite prosjekt midt oppi søvnløsheten:

Just in time for påske! Eller…?

 

Men det man venter på, derimot, det virker å være laaaangt borte enda…

 


Likte du innlegget? Klikk deg tilbake og gi meg en tommel opp da vel!

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments