Hundeliv,  Ølbrygging

En helt vanlig dag i en ølbryggerfrues liv

Jeg jobber stort sett på hjemmekontor, og det har både sine fordeler og bakdeler.

 

hjemmekontor

 

Fordelen er at jeg får tilbringe dagene med vår firbeinte datter.

 

snuppe_awww

 

Bakdelen er at jeg får tilbringe dagene med vår firbeinte datter…

 

snuppeterror

 

En annen fordel (slash bakdel…) er at jeg også kan kombinere fulltidsjobben med deltidsjobb hos Ølbryggerens «Smaksprøvemottak».

 

luckyme

 

Jeg lærte som liten at jeg ikke bør snakke med fremmede, men må ærlig innrømme at jeg har måttet gå litt bort ifra det nå (sorry, mamma). Det er ikke rent sjeldent at det kommer ukjente karer på døra, men jeg føler meg rimelig trygg når de har en pose i hånda eller en kartong på skuldra. Smaksprøve-delivery! «Beklager, jenta mi, jeg glemte å si ifra om at noen skulle komme innom.»

 

dude

 

… jeg var fortsatt i pysjen, jo.

 

aqkward

 

Men i går tikket det inn en melding på morningen.

 

mobil

 

En leveranse var forventet i 11-tida. Kunne jeg ta imot?

 

anythingforyou

 

 

Og har man først gitt de lillefinger´n, så tar de gjerne hele hånda… Kunne jeg kanskje åpne den også? Og pakke ut innholdet? Og og og sette det inn i kjøleskapet oppe?

 

pleasesugar

 

yessir

 

Pakken kom presis på døra, og bikkja bare…

 

dogbeerparty

 

kanjegmamma

 

Mulig hun hadde fått has på den, men jeg bestemte meg for å bruke mildere midler. Pakken hadde tross alt overlevd turen fra Junaiten til Rolvsøy, og jeg ville ikke risikere mitt eget liv og lemmer ved å herpe den etter ankomst. Så da var det frem med saks da, og hva er det fruen finner i Ølbrygger-skuffen?

 

saks2

 

teehee

 

En del papp og lag med tape senere, åpenbarte det seg 12 flasker. Hver og én godt innpakket i bobleplast, samt 10 runder tape rundt hver flaske.

 

pakkepost3

 

yikes

 

Enda godt jeg hadde en mummisaks, lizzom.

 

pakkepost4

 

Og etter gudene-vet-hvor-lenge så var alle flaskene pakket opp. I ekte Ølbrygger-ånd kunne jeg jo ikke være dårligere enn at jeg tok et bilde av leveransen. Noe har man jo lært disse årene som ølbryggerfrue, tross alt.

 

olpost

 

Her var det visst både middag og lunsj.

 

pakkepost6

 

Og noe jeg ikke helt ble klok på…

 

pakkepost7

 

Hæ?

 

But no worries, for jeg får garantert servert et foredrag etterhvert om hvor uhyyyyyre sjeldne og suuuuperspesielle disse ølflaskene er… blabla… de stod såååå lenge i kø for å kjøpe den… blabla…

 

zzz

 

Anywho… Fire turer opp-og-ned trappa seinere, så var alle flaskene trygt plassert i kjøleskapet på gutterommet.

 

pakkepost8

 

missionacomplsihed

 

Og mens jeg likevel var der oppe, kikket jeg meg litt rundt. Til min store overraskelse så det slettes ikke gæli ut der oppe. Verken ølglass, flasker eller korker dominerte databordet, og da er jammen meg noen usle bokser tilgitt.

 

pakkepost9

 

Det kan virke som at alle…

 

skjerpdeg

 

… have finally paid off!

 

happyday

 

Blid som ei sol og godt fornøyd med egen innsats, tuslet jeg ned trappa for fjerde gang.

 

But wait for it…

 

meanwhileliving

 

dino

 

— — — — — — — — — — — — — — — —

Følg Ølbryggerfrue på Facebook

Følg Ølbryggerfrue på Instagram

 

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
7 years ago

Helt fantastisk morsomt 🙂 Jeg er ølbrygger selv og er kanskje en utfordring av og til. Men i deres hjem er nok ting tatt litt lenger 🙂

Stig Berntsen
Stig Berntsen
7 years ago

Herlig 🙂

Kari
Kari
7 years ago

?så levande skrivi! Det er ikkje vanskeleg å delta i di verd?