Hverdagsliv,  Jul

Ølbryggeroperasjon

Desemberdagene går fortere enn man tror; i går tente vi allerede tredje adventslyset!

#FeilberegningAvDeToFørsteAdventslysene

Jeg hadde serr tenkt å blogge på fredagen, men jeg hadde ikke mer enn fått skrotet ned «Da har jeg lagt beina på bordet og den nyopererte gubben på sofaen» før post-operasjonsfreden ble brutt…

foltesegbra

litt_trott

2 sekunder seinere…

Enda godt ´a mor hadde bøtta klar, hvis ikke så hadde det blitt ny husvask her.

challenge_denied

Men anywho, nå er altså rørsystemet staka opp og jakten på Nyresteinen har kommet til veis ende. Sånn nesten… Som jeg svarte en kompis av´n:

operasjon

Man skjønner jo at han ikke er bra når ordet «øl» ikke blir nevnt en eneste gang den dagen. Eller, la oss ikke overdrive. Tidlig morgen på operasjonsdagen var han nedi kjeller´n

kjellern

… for å hente dagens luke i ølkalender´n. Glad og fornøyd proklamerte han at den skulle nytes når han var hjemme igjen fra sjukestua samme kveld.

yeahright

Realiteten var en god blanding mellom:

snork

og

sick2_e

 

Men for all del, tro kan flytte fjell. Og troen på øl kan dæven døtte meg få enda et kjøleskap i hus.

kjoleskap4

facepalm

Dette er nr 4 her i huset her, og det mest lydhøre så langt. Passer derfor utmerket at dette har fått plass på gjesterommet.

julegjester

Evt kan de drekka opp det som er i det skapet der, så sover de godt hele jula igjennom.

Og når man snakker om jula, så har vi virkelig vært effektive denne førjulstida. Ikke bare er nyresteinen en saga blott, men alle sju slagene er i boks! Huskvasken derimot er fortsatt et pågående prosjekt, og i går var det kjøkkenet som stod for tur.

kjokkenvifta

Mistenker at det er en MANN som har konstruert det viftesystemet vårt, ass, for vedkommende har åpenbart ikke tenkt på hvordan man skal få vaska det herlige laget med fett som samler seg oppi den boksen der.

Gudskjelov så tok mine foreldrene slike utfordringer i betrakning da de konstruerte meg: 152 cm er perfekt lengde for å stikke overkroppen oppi fett-marerittet.

kjokkenvifta

Men sjøl om gubben i går var frisk nok til å ta seg en av de nå oppsparte kalenderølene sine, så må jeg nesten bare legge meg flat og ta sjølkritikk på at latteranfall ikke er den beste kuren mot nyresmerter. Det var kombinasjonen av viftevaskinga mi, at jeg hadde kledd meg som en smurf (visstnok) for husvaskinga og at jeg klarte å slå skallen dugelig i hjørnet på ei kjøkkenhylle som utløste dette scenarioet:

swearing

ouch_e

argh0

teehee_e

 

angry2

lol2_e

fuck

hahahaler_e

angryangry

lolol_e

greeneyes

 

hulk

rofl_au

Og jeg bare…

deadtome

Var nesten så jeg var på tur til å rive ned igjen lysdekorasjonen på verandaen og julegardinene på gutterommet, som jeg hengte opp som en kjærlighetserklæring for å glede den nyopererte til han kom hjem fra sykehuset. Men førstnevnte krevde såpass mye svetteperler og skrubbsår på henda at det skal f*** meg få henge der til neste år!

amen

Men jeg er glad i´n, se.

Sånn innerst inne.

Og kanskje enda litt mer når´n er i Tramadol-rus.

znodig

hevn

 


Følg meg på Insta da vel, det skjer gjerne ting der når det er stille ellers.

insta_olbryggerfrue

 

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Aave Nystein
Aave Nystein
7 years ago

Fantastisk …….igjen. 😀