Bakeglede

Familieforøkelse

Ølbrygger´n og jeg har vært sammen i over fire nå. Det har vært de fire beste årene av livet mitt, og jeg er så utrolig takknemlig for at vi møttes både første gangen, andre gangen – og at det ble oss to.

 

I løpet av disse fire årene har vi opplevd mye sammen. Vi har stått sammen gjennom både nedturer og oppturer; vi har opplevd mye, lært mye og utviklet oss sammen. Vi har bygd opp et trygt og godt hjem, og lagt grunnlaget for fremtiden vår sammen.

 

 

På denne dag for to år siden, så hilste vi på kjærlighetsbarnet vårt for første gang.

 

 

Halvannen uke senere fikk hun bli med oss hjem, og hun har beriket livet vårt med både glede og frustrasjon. Mest av alt har hun gitt oss en enorm dose med kjærlighet! Og vi har følt at det har vært nok for oss.

 

Hele veien har vi vært fast bestemte på at det blir bare oss to. Kun oss to, for resten av livet.

 

(Mr. Big & Carrie… <3 )

 

Andre har påpekt at klokka tikker og alt det der, og at vi en dag vil angre om vi ikke får oss en smårolling eller to.

 

 

Vi har jo opplevd å bli tante og onkel til to skjønne små, og det har vært en av de største gledene i livet. Men nattevåk og bleieskift har bare ikke vært noe for oss. Og når det ikke føles riktig, så skal man heller ikke gå inn i det.

 

 

Men ting forandrer seg. Livet forandrer seg. Vi forandrer oss. Det som før har vært helt utenkelig for oss, føles nå helt riktig. Vi føler at vi har så mye å gi, av omsorg og kjærlig. Vi føler at tiden er kommet for å utvide vår lille familie.

 

Derfor er det med stor glede jeg kan meddele at vi skal bli foreldre!

 

 

  • til en surdeig!

 

 

 

Gleden er stor, og selv om det er ferskt så har vi begynt med forberedelsene i heimen her. Faktisk skal vi ut om få strakser og kjøpe krybbe til den lille. Jeg gleder meg masse til all den gode baksten jeg skal prøve meg på fremover, og Ølbrygger´n har lovet å ta sin del av ansvaret for å holde liv i den lille surdeigen vår.

 

Jeg kommer til å dele hele prosessen på Insta, så følg oss gjerne der.

— — — — — — — — — — — — — — — —

Følg Ølbryggerfrue på Facebook

Følg Ølbryggerfrue på Instagram

Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments